Fényévek ezrein át repülnek, bejárták már az egész univerzumot, és valószínűleg már más civilizációk millióit látogatták meg. Bizonyára ezért vannak úgy kiégve, hogy szóra sem méltatnak minket. Igen, a földönkívüliekről van szó. Márpedig sunnyogni nem egyenes dolog. Aki nem köszön, az valamiben sántikál. Képzelhetjük, miben.

Mi csak lessük, várjuk őket, mint a Messiást, ezek meg ránk se szarnak, legfeljebb elrabolják Mari nénit meg Józsi bácsit kis időre, és jól seggbe tosszák őket orvosi műszerekkel. De hát miért? Nem láttak még elég szén alapú életformát? Valóban annyira különlegesek vagyunk a számukra? És mi ez a konok hallgatás? Mi ez a rejtőzködés? Miért van az, hogy máig vita tárgya az az egyszerű kérdés, hogy meglátogattak-e már valaha galaktikus testvéreink? Ezek annyira lenéznek minket, hogy egyenesen az égből köpnek le ránk?

Úgy tűnik, igen.

Mégis mit akarnak tőlünk, hogy mégis néha erre járnak, és kifejezéstelen arccal elsuhannak felettünk, egy kis légibemutatót tartva, tehenet, falusi földművest elragadva?

Ezek, kérem, vagy perverzek, vagy gonoszak. Vagy, amilyen a mi szerencsénk, e kettő valami szörnyű kombinációja. Mert, miután sokkal többet tudnak az életről, mint mi (ne feledjük, hogy elképzelhetetlen távolságokat jártak már be, rengeteg lakott bolygóval találkoztak már, azért sem esik nehezükre számunkra nyomasztó kussolásuk), nincs érdemi szükségük arra, hogy őstermelők végbelében kotorásszanak. Mégis miért teszik ezt? Legfeljebb ferde hajlamból. Ezek betegek.

Esetleg valami érdekük fűződik ahhoz, hogy így bánjanak velünk. Az erőforrásainkra fáj a foguk, az olajunkra, a vizünkre, a hegyeinkre. De arra is mi szükség van? Olyan lények, akik annyira sokat utaztak és olyan elképesztő távolságokra, hogy így ki tudtak égni, nyilván nem fosszilis üzemanyaggal táplálják a hajtóműveiket. Inkább nukleáris energiával. Azt viszont olyan anyagból kell nyerniük, ami nagy mennyiségben fellelhető. A Föld annyira nem bővelkedik radioaktív anyagokban, hogy akár az egész készletet tiszta energiává alakítva túl messzire lehetne jutni vele. Nem, itt olyan anyagról lehet szó, ami vagy nem fellelhető a Földön, vagy aminek a radioaktív tulajdonságai elhanyagolhatók. Ezeknek a lényeknek képesnek kell lenni akár a kőből is energiát csinálni, ha több millió fényévre akarnak vele száguldozni. Kő meg van mindenütt. Tehát megint csak arról van szó, hogy semmi keresnivalójuk a Földön. Ha kíváncsiak lennének, beszélnének velünk, ha meg nem, akkor máshol is megtalálnák a számításukat.

Vagy…lehet, hogy mégis a Föld anyagát alakítanák át energiává? Esetleg minket magunkat, emberi szövetből akarják fűteni ufo-motorjukat? Végülis ha több milliárd ember biomasszáját fúziós energiafelszabadítás során összegezzük…egész messze el lehet jutni vele. Na de pont emberi szövetből? Egy kis puszta gonoszsággal: igen.

Ezek el akarnak égetni minket! Belapátolni az ufo-kazánjaikba!

Hát már kívülről is Az Ellenség leselkedik ránk? Ilyen aljas ez a világ? Ez sajnos várható volt. Az idegen civilizációk gonoszak és perverzek, ráadásul nem is köszönnek az utcán.

A bejegyzés trackback címe:

https://savaslugos.blog.hu/api/trackback/id/tr912820082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása